Har du också märkt att många banker hamnat i blåsväder den senaste tiden? Detta är inte någon trygghet för småsparare som oroar sig för säkerhet av integritet och läckor av personuppgifter. Se till att välja en bra och pålitlig bank som säkerställer din trygghet varje dag!

Oavsett om du har mycket pengar på banken eller om ditt konto inte är lika välfyllt som du skulle kunna önska, så är det viktigt att du är i trygga händer. Både vad gäller inloggningsuppgifter, identitet och betalningar. På Nordax Bank behöver du inte tveka en sekund utan kan lugnt betala och överföra utan oro.

kreditkortVälj bank utifrån behov

Vad är viktigast för dig när du väljer en bank? Är det räntan som erbjuds? Hur de behandlar sina kunder? Vilka låneprodukter de har? Eller är det säkerheten? Det sistnämnda borde i alla fall stå med bland topp 3. Det mesta som görs i betalningsväg och överföringsväg sker idag via nätet. Det betyder att du måste lämna över delar av din mest intima information och känna dig trygg med det. Tyvärr är det många banker som sviktar i förtroende vad gäller den biten.

Om du inte litar på din bank bör du omedelbart byta. Många tror att storbankerna är säkrare men oftast är det faktiskt tvärtom. Läs omdömen av banken du är nyfiken på och våga boka in samtal för att få reda på så mycket info som möjligt innan du öppnar konto eller tar ett lån. Det är ju din framtid som står på spel. Tänk på detta enligt artikeln ovan.

 

Man ska aldrig lämna ut inloggningsuppgifter till sitt bank-id till någon och aldrig logga in på sitt bank-id på någon annans begäran. Om någon som utger sig för att jobba på en bank eller polisen kontaktar dig och vill ha dina inloggningsuppgifter, så är det en bluff. Varken banken eller polisen behöver begära detta.

 

Stäng meny