Cellip är ett svenskt företag som erbjuder mobilväxlar. Deras styrka är att de tänkt både på säkerheten och enkelheten. Lär dig mer i den här artikeln om hur ditt företags data skyddas bäst av system som medarbetarna förstår – och hur du samtidigt skapar mervärde för kunderna.

När det handlar om olika säkerhetssystem vill många företag gärna skryta om hur komplexa just deras system är. Som om komplexiteten i sig ökade säkerheten. Cellip är en aktör i telekombranschen som insett att det förhåller sig precis tvärtom. De säkraste systemen är de som personalen förstår sig på och kan använda. Därför erbjuder de en enkel mobilväxel med funktionalitet som inte bara skyddar ditt företags data utan också skapar mervärde för dina kunder.

Cellips mobilväxlar är enkla och säkra

mobilväxelCellip erbjuder en mobilväxel som både är säker och enkel att använda. Du kan ha vilken mobiloperatör som helst och växeln är optimerad för att fungera på mobiltelefonen såväl som på laptopen och surfplattan. Cellips mobilväxlar är utöver det kompatibla med program som Skype, Slack, Teams och olika CRM-system. En mobilväxel stärker dina kundrelationer eftersom din tillgänglighet ökar. Att placeras i en kö eller hänvisas till ett annat nummer är betydligt bättre än det tutar upptaget när du ringer. Du behöver inte längre bli av med kunder som inte ringer tillbaka. Säkerhetsaspekten är dock ännu viktigare. Samtidigt understryks betydelsen av enkla system ytterligare av det faktum att de som drabbas av dataintrång ofta inte ens vet om det själva. Svenska Yle gjorde till exempel ett reportage om en kommunanställd i Pargas som blev utsatt för nätfiske via dataprogrammet Microsoft Office.

Säkerheten på företag är viktig

Det spelar egentligen ingen roll vad ditt företag sysslar med, ni har data som andra vill komma åt. Kundregister, leads och annan data som mindre schyssta aktörer kan använda på olika sätt. Det är inte utan anledning som Verksamt.se lagt upp en hel sida med tips om olika aspekter att tänka på för att skydda ditt företag. En undersökning som genomfördes för några år sedan visade att 6 procent av alla svenska företag någon gång varit med om ett dataintrång. Just mobiltelefoni är en av säkerhetsriskerna.

Stäng meny