Det är viktigt att dina anställda känner sig trygga på jobbet för att kunna prestera på topp. Det inkluderar inte bara inne på arbetsplatsen utan även vägen till och från hemmet. Därför bör du se över möjligheterna att ha en övervakad parkering där dina anställda tryggt kan ställa sin bil under passet.

Tryggheten på jobbet är en viktig fråga för många och i detta ingår en säker parkeringsplats. Om du har en särskild parkering för anställda bör du alltså överväga att skaffa övervakning. Det finns många fördelar med detta både för dig och för dina anställda.

Skaffa en parkeringstjänst med kameraövervakning

En av de första sakerna du bör överväga är en parkering med kameraövervakning. Du kan köpa tjänster av Svea P-Service och själv slippa tänka på allt det där.De erbjuder ett komplett parkeringspaket med alla tjänster du kan tänkas behöva. Om det finns kameraövervakning på en parkeringsplats är det mindre risk att någon försöker sig på att bryta sig in i bilarna. Det känns också tryggare för folk att röra sig på parkeringen, särskilt under natten.

Använd passerkort eller något annat entrésystem

Det bästa är om bara personer som är behöriga kommer in på parkeringsplatsen. Därför kan du låta sätta upp någon form av bom eller spärr som endast kan passeras med en kod eller nyckel. Då är det mindre chans att någon obehörig tar sig in på området. Denna passeringskod eller nyckel ska självfallet endast erhållas av de anställda och de som får parkera där. Med tanke på att folk byter jobb med jämna mellanrum är det bäst med någon form av kort som lämnas tillbaka vid uppsägning.

Betala direkt med en mobilapp

En annan aspekt som är värd att ta upp är betalningen. Om dina anställda ska betala för parkeringen är det säkrast att göra detta via en app. Då slipper du sätta upp betalningsautomater där någon kan bli rånad under betalningen. De flesta appar är idag väldigt smidiga och tillåter personen lägga in sitt betalkort eller betala med BankID. Det underlättar också för många eftersom det är en snabbare betalningsmetod än att lägga in pengar/sätta in kort i en parkeringsautomat.

Stäng meny