Vad tror du att det kommer för nyheter från Apples nylanseringar av iPhone i september? Och om du redan har en mobil, hur kan du se till att förnya den utan att spendera en massa pengar?

Har du haft din mobil ett tag och vill förnya den på ett snabbt och billigt sätt? Då kan du köpa ett nytt iphone 7 skal och placera på mobilen, om det är den generation iPhone du har vill säga. Om inte kan du säkerligen hitta ett annat skal eller fodral som passar perfekt till din modell av mobil.

Nya iPhone avslöjas varje september

I dag sker det stora avslöjandet om hur de nya iPhones från Apple kommer att se ut, ett event som sänds live på YouTube bland annat och är även möjligt att streama via Apple-TV. Vad som kommer presenteras är inte helt säkert, men om man får tro de senaste tio åren är det förmodligen tre nya mobila enheter i fräsch design. Det är första gången som Apple bestämt sig för att strömma eventet på YouTube, för att göra det enklare att nå en bredare räckvidd.

I en artikel i NyTeknik går det att läsa om vad experter undrar kring de nyhter som kommer presenteras på eventet från Silicon Valley:

Blir det tre kameror på baksidan? Stöd för omvändbar trådlös laddning? Större batteri? Kommer någon av de tre nya Iphone 11-modellerna att få namnet Pro? Och hur blir det med lightning-porten? Allt detta – och mer därtill – kommer vi att få svar på den 10 september, klockan 19 svensk tid – NyTeknik

Vi köper ny mobil mer sällan

I en annan artikel från Dagens Nyheter går det samtidigt att läsa om hur vi köper färre mobiler, och längre behåller de vi har. Dessutom har de mobiler som finns att köpa på marknaden gått upp rejält i pris, på bara några få år.

Stäng meny