Om ossLaptopskydds första ehandelsbutik

2009 grundades sidan som du kan se enligt ovan. Plattformen va enkel men lite rörig för kunderna. Därför satsades det 2013 på uppbyggnaden av en ny och fräsch butik. 2017 var det dags igen. Nu bygger vi upp en av dom modernaste sidorna på nätet. Allt för det ska va så enkelt för kunden.

Laptop-skydd.se grundades 2009 med fokus på att främst erbjuda trendiga och prisvärda datortillbehör på nätet.  2017 köptes verksamheten upp av nya ägare. Det första vi ville förbättra med laptop-skydd var en ny och fräschare butik med ett bredare utbud samtidigt som leveranstiderna kortades ner till 1-2dagar.

Det är hos oss du handlar snygga laptopfodral, skin mm till din laptop.

Som nya ägare till denna sajt ska det bli spännande och roligt att sälja något ut över det vanlig. För vi kan nog säga att vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av laptopfodral,skin m.fl i en och samma butik.

Affärsidé 
Vår affärsidé är att tillhandahålla tillbehör som hjälper till att skydda och förlänga livslängden på bärbara datorer till ett lågt pris. Företaget ska lagerhålla ett djupt sortiment, vilket liksom service och försäljning utvecklas med kunden i direkt fokus.

Våra Produkter
Problemet är att bärbara datorer blir dammiga och smutsiga lätt, eftersom man har med sig dessa över allt. Med skydd för skärmen, tangentbordet och höljet kan man förläng och underlätta rengörningen av datorn avsevärt.

Laptop skydd  
Laptopfodral i spännande och trendig design med ett vackert motiv på bägge sidorna. Våra datorfodral finns i 4 storlekar:  13", 15", 17", vilka passar både PC och MAC. Fodralen är klädda i slitstarkt Neoprene material (dykardräktsmaterial) som är lätt att tvätta och torka av. Insidan av är klädd med ett stötabsorberande material. Fodralet har en kraftig 2 delad dragkedja, för smidig nedpackning.

Laptop skins 
Så kallade laptop skins eller vinyler är en dekal som fäster på utsidan av datorn, dekalerna finns att köpa med en mängd olika motiv. Skins från laptop-skydd.se är tjock & Hård yta, specialbehandlade så de tål repor, vätske spill, bleknar aldrig i färgen, tål höga temperaturer så de tappar inte fästet, lämnar inga rester eller märken, dessutom ger den er laptop en helt ny fräsch och personlig look. Vi har även skins med läderstruktur för en mer exklusiv look, vi har även en unik kollektion av skins med mängder av små "kristaller" fästa på dekalen.

Ipad Skydd

Fodralet är måttsytt för iPad och har därmed en perfekt passform. Fodralet är mycket slimmat men ger trotts detta ett mycket gott skydd mot stötar, slag och vassa föremål, fodralet är även vattentät.  

Laptop-Skydd.se
Webbansvarig