KUNDTJÄNST  0707-924330

Välkommen till nya laptop-skydd.se

Du har inga varor i din varukorg

Vad kan laptop-skydd.se göra för ditt företag?Hjälpa er synas


Era bärbara datorer är idag en outnyttjad reklampelare. Ett laptopskin eller ett laptopfodral med ert företags logga på ger er fin gratisreklam samtidigt som de hjälper till att skydda och förlänga livlängden på era datorer.
Vi erbjuder: laptopfodral och laptopskin med valfritt tryck i valfri storlek. Olika material på skins och fodral som passar just era behov. Support i form av mail och telefon.

Skydda er utrustning


Använder ni bärbara datorer i lite tuffare miljöer? Vi har ett bra utbud med skydd för tangentbord och skärm för bärbara datorer. Inget är mer tröttsamt för ögonen än en repig skärm, våra skärmskydd skyddar inte bara skärmen utan de hjälper även till med att minska irriterande reflektioner.

Hålla företagsinformation hemlig


Vi har så kallade "Privacy filter" som passar skärmar och iPhones. Dessa gör så att det inte går att tjuvtitta vad som står på skärmen från sidan. Detta är mycket användbart om man exempelvis reser och man inte vill att folk jämte inte ska se vad som står på skärmen

Fysisk butik


Har du en fysisk butik och är intresserad av att sälja några av de varor vi har? Eller vill du kanske sälja varor med din butikslogo på? Kontakta oss för en skräddarsydd lösning.


Intresserad? Kontakta oss för mer information.